Westersingel

Zwarte Raaf Groningen - Westersingel

De Zwarte Raaf – westersingel

In 2007 openden de deuren van de eerste Barbershop in Groningen, met als doelstelling het knippen en scheren weer terug op de kaart te plaatsen.

Daar waar het behoord te staan in traditie, ambacht nieuwe stijl.

In de loop van de jaren is deze markt enorm toegenomen en heeft de ontwikkeling van Barbers en Herenkappers niet stil gestaan. Ook in onze shop heeft deze ontwikkeling zich voortgezet. Kapsels veranderen en de sfeer binnen de shop gaat daarin mee. Naast traditie is er ook plaats gemaakt voor mode en nieuwe inzichten. Oude technieken gecombineerd met nieuwe technieken. Meebewegend op de vraag van de klanten en trends binnen het vak. Ook de ondernemers vorm is daarin ontwikkeld.

Alle mannen die bij de shop werken zijn zelfstandig ondernemer en bouwen hun eigen klantenkring verder uit. Tevens maken zij daarbij gebruik van de bekendheid van de Barbershop, welke in al de jaren is opgebouwd. Er is hierdoor ruimte gekomen voor de individuele ambities van de Barbers. Het geheel zorgt ervoor dat de drive voor perfectie hoog is en streven ze samen, maar ook individueel, naar het hoogst haalbare.

Rico

Master barber
sinds 2016 werkzaam voor het imperium van Ronald de Bont. Begonnen in de zwarte raaf en sinds een jaar werkzaam bij de barbershop. In onze zaak zetten we een ontspannen toegankelijke sfeer neer om in te werken. Via een duidelijke analytische manier van communiceren komen we tot een voor jou perfect kapsel!

Locaties De zwarte raaf

DE Zwarte Raaf Folkingestraat

Folkingestraat 25, 9711 JT Groningen

Tel. 050 785 1501

DE Zwarte Raaf Vismarkt

Vismarkt 6, 9711 KS Groningen

Tel. 050 820 0472

DE Zwarte Raaf Westersingel

Westersingel 9, 9718 CA Groningen

Tel. 050 313 10 32

Contact De zwarte raaf