top of page

De
Zwarte Raaf

APP

Om snel en lekker makkelijk een afspraak te maken gebruik je de Zwarte Raaf app.

de_zwarte_raaf_app.png

De methode die Ronald de Bont hanteert is uniek en heeft zichzelf keer op keer bewezen.

 

Een aantal van z’n pupillen werkt nu op hoog niveau binnen één van De Zwarte Raaf shops en anderen hebben zichzelf als zelfstandig ondernemer doorontwikkeld.

 

De opleiding is maatwerk en ook direct toepasbaar bij iedere kapper of haarstylist die wil leren van 1 van de beste opleiders van Nederland.

Het is op dit moment niet mogelijk om de opleiding tot barber te volgen bij de barberacademy. Voor info kun je mailen naar: contact@de-barberacademy.com

de_barberacademy.com.jpg

Contact

Bellen met de zwarte raven? dat kan..

Shop 1.

Folkingestraat 25: 050-785 1501

Shop 2.

Westersingel 9: 050 -313 10 32

Shop 3.

Vismarkt 21-25 1e verdieping

Nelson schoenen: 050 -8200969

Een e-mail stuur je naar:

ronald@de-zwarteraaf.nl

 

Adres:

Folkingestraat 25

9711 JT

Groningen

De Barberwebshop is een online speciaalzaak voor kwaliteitsproducten op het gebied van persoonlijke verzorging voor mannen.

 

Deze producten worden alleen aangeboden als ze persoonlijke goedkeuring hebben gekregen van minimaal 1 master barber en van minimaal 1 online-product expert.

 

De barberwebshop probeert zo een online collectie samen te stellen van mooie en hoogwaardige verzorgingsproducten. Om zeker te weten of de aangeboden producten ook in onze speciaalzaak mogen plaatsnemen werken we samen met een toonaangevende Nederlandse barbershop: De Zwarte Raaf uit Groningen.

De barbers van deze shop testen de producten waar nodig om de kwaliteit voor de consument te waarborgen. In de nabije toekomst zullen we middels video's deze producttests op de website laten zien om consumenten nog beter te kunnen informeren

barberwebshop.nl_logo.png
bottom of page