de Barbers

DE ZWARTE RAAF GRONINGEN

De Zwarte Raaf 

Joey

Master Barber 

Folkingestraat

Ik ben nu 5 jaar werkzaam als barbier. Hiervoor was ik 11 jaar professioneel muzikant en erg creatief bezig. Van jongs af aan houd ik me bezig met aandacht voor details en probeer dingen zo perfect mogelijk af te leveren.

Een aantal jaar geleden kreeg ik de kans om door Ronald de Bont opgeleid te worden en greep die kans met beide handen aan. Creativiteit, aandacht voor detail en het sociale aspect van het barbiersvak zijn mij op het lijf geschreven.

Als barber heb je een vertrouwensband met al je klanten en iemand blij en zelfverzekerd de deur uit zien gaan, is het belangrijkste wat er is. Een goed bijpassend mannenkapsel waar iemand tussen 4 á 8 weken echt iets mee kan hoort daar bij. Of het nou om kort of lang haar gaat, bij De Zwarte Raaf leveren wij altijd kwaliteit.

Junior

Master Barber

Folkingestraat

Mijn naam is Junior Schmidt en ik ben inmiddels al weer 5 jaar werkzaam bij De Zwarte Raaf. Toch neem ik elke knipbeurt nog net zo serieus alsof het mijn eerste is. Knippen is één van mijn grootste passies en ik voel mij in De Zwarte Raaf dan ook als een vis in het water. Een goed gesprek tijdens een knipbeurt ga ik niet uit de weg en ik ben meestal ook wel in voor een geintje (of een imitatie op zijn tijd ….). 

Persoonlijke aandacht en kwaliteit staan bij mij voorop en dat uit zich ook in mijn kapsels, tot aan het lijnen werk aan toe. Faden is mijn specialiteit en je kunt bij mij terecht voor zowel Black, Europees en Aziatisch haar.

Lorenzo

Master Barber

Nelson Vismarkt

Na een uitstapje bij 1 van onze collega Barbershops, heb ik de stap toch weer gemaakt om terug te keren op het vertrouwde Raven nest de Zwarte Raaf. Het voelt weer goed om deel uit te maken van dit prachtige bedrijf met gedreven en fijne collega’s. De kwaliteit van ons werk staat op een hoog niveau en ik ben blij hier weer deel van te mogen uitmaken.

Book Online nu nog je afspraak! Ik werk bij de locatie Nelson Vismarkt.

 

De zwarte raaf 

Sjors

Master Barber 

Vismarkt

Ik ben nu ongeveer 6 jaar werkzaam binnen De Zwarte Raaf. Toen ik 15 was ben ik het kappersvak ingerold en op mijn 16e heb ik de kappersopleiding gevolgd en mijn kappersdiploma gehaald.

Ik kwam er snel achter dat ik alleen geïnteresseerd was in het herenvak, ik ben toen bij De Zwarte Raaf aan het werk gegaan en heb intern veel geleerd en ervaring opgedaan.

Ik sta nu in ons filiaal aan de Vismarkt bij onze nieuwe frisse Zwarte Raaf, een hele relaxte sfeer en een top locatie midden in het centrum van Groningen.

Thijs

Barber

Vismarkt

Altijd al van het creatieve gehouden en het omgaan met mensen. Ik knip sinds mijn 18de en ben begonnen bij De Zwarte Raaf met een stage via school.

Na een jaar besloot ik dat ik intern wilde worden opgeleid door Ronald de Bont. Dit hebben we waargemaakt en nu sta ik de jongens in de Raaf te versterken. Met als doel, jullie met een goed humeur en met een top kapsel weer de zaak uit te zien lopen.

Raaf

Master Dog

Vismarkt

Waf waf waf waf waf waf waf waf waf waf waf waf waf waf waf waf waf waf waf waf waf waf waf waf waf waf waf waf waf waf waf waf waf waf waf waf waf waf waf waf waf ……………..

En oh ja ook nog …… Woef!

Pssss… ik heb ook mijn eigen kledinglijn RAAF! Die kun je kopen bij ons filiaal aan de Folkingstraat 25 te Groningen.

 de zwarte raaf

 

Rico

Master Barber

Westersingel

Sinds 2016 werkzaam voor het imperium van Ronald de Bont. Begonnen in De Zwarte Raaf en sinds een jaar werkzaam aan de Westersingel.

In onze zaak zetten we een ontspannen toegankelijke sfeer neer om in te werken. Via een duidelijke analytische manier van communiceren komen we tot een voor jouw perfect kapsel!

Ricardo M.

Master Barber

Westersingel

Nadat ik om m’n 21e geïnspireerd ben geraakt door de oude traditionele barbers van vroeger besloot ik dat ik barbier/herenkapper wilde worden. Vervolgens de all-round kappersopleiding succesvol gedaan want iets anders was er niet. Zo snel mogelijk gespecialiseerd in het herenvak en nooit meer omgekeken, omdat dit een ambacht is die er altijd zal blijven.

Verder ben ik een relaxte harde werker die graag de beste versie van iemand wil maken als het om het kapsel of baard gaat.

de zwarte raaf 

Edwin

Student Barber

Folkingestraat

Eindelijk! Mijn hart gevolgd. Na een intensieve opleiding, onder de bezielende leiding van Ronald de Bont aan de Bont Academy, ben ik toe aan de volgende stap. In de praktijk brengen van alles wat ik geleerd heb. Ik sta mijn kunsten te vertonen aan ons filiaal aan de Folkingestraat te Groningen onder het vakkundige oog van een Master Barber. 

Maak snel een afspraak met mij want ik zou graag kennis willen maken en u van dienst zijn met een mooi kapsel.

Mikel

Master Barber

Folkingestraat

Dit is Mikel! 5 jaar geleden contacte hij ons om te vragen of hij bij de Zwarte Raaf mocht werken. Hij woonde toen niet in Nederland. Inmiddels is hij wel woonachtig in Nederland en zijn wij erg verheugd dat hij ons team is komen versterken.

Het is een ongelooflijke volhouder en fantastische vakman en ja dan gebeurt het alsnog. Welkom Mikel bij de Zwarte Raaf.

Mikel is de Nederlandse taal nog niet geheel machtig maar werkt hier hard aan dus help hem hier een beetje mee.

Jomaro

Master Barber

Nelson Vismarkt

Ik heb gekozen voor dit vak als barbier omdat ik het tof vind om mensen blij te maken met een nieuw kapsel of nette baard. Ook vind ik het leuk dat geen dag het zelfde is, daardoor blijft het ook leuk!
Ik werk nu sinds begin 2018 bij De Zwarte Raaf.
Ik heb gekozen om hier te gaan werken omdat ik het een hele toffe zaak vind, een goede sfeer, goede gasten en vooral de kwaliteit van het werk.

Quinten

Barber

Vismarkt

Onze jongste telg uit de Zwarte Raaf Barber familie. Quinten is inmiddels een ervaren Barber en wil nog steeds alle facetten van het Barber vak verder verbeteren. Maak snel een afspraak met Quinten en ontdek al het tallent wat in hem zit. Hij staat zijn kunsten te vertonen in ons filiaal aan de Vismarkt samen met Sjors en Thijs.

 

Locaties 

De Zwarte Raaf Folkingestraat

Folkingestraat 25 | Groningen

Tel. 050 785 1501

De Zwarte Raaf Vismarkt

Vismarkt 6 | Groningen

Tel. 050 820 0472

De Zwarte Raaf Westersingel

Westersingel 9 | Groningen

Tel. 050 313 10 32

De Zwarte Raaf in Nelson Schoenen

Vismarkt 21-24

Tel. 050 8200969

Contact 

Adres

Folkingestraat 25
9711 JT
Groningen

Mail

ronald@de-zwarteraaf.nl

App

Download De Zwarte Raaf App