Folkingestraat

Zwarte Raaf Groningen - Folkingestraat

De Zwarte Raaf – Folkingestraat

Het paradepaardje van ons merk de Zwarteraaf.

De authentieke sfeer van deze shop is ongekend en de beleving wordt alleen maar versterkt door de geuren en muziek, maar vooral door het vakmanschap dat hier tentoon wordt gesteld.

Het meester gezel maakt deze shop tot een uniek exemplaar in Nederland.

We werken met een groeiproces in de shop. Iedere Barber start hier als Junior Barber en zal gedurende z’n carrière binnen de Zwarteraaf diverse stappen maken. Dit gaat gepaard met continue training zowel in als buiten onze organisatie.

Hierdoor is er voor ieder barber een uitdaging en persoonlijke groei mogelijk binnen dit geweldige beroep.

?

Barbers

Henry
Master barber

33 jaar geleden begonnen in het herenvak. In de loop van jaren uitgegroeid tot allround kapper. De laatste jaren erg veel interesse in het barbervak gekregen,hierdoor ook in de Zwarte raaf. Gelukkig had Ronald nog een plekje voor mij vrij! Nu een trotse barber met geweldige collega’s.
Come and join us!

Junior
Master barber
Mijn naam is Junior Schmidt en ik ben inmiddels al weer bijna 3 jaar werkzaam bij de Zwarte Raaf. Toch neem ik elke knipbeurt nog net zo serieus alsof het mijn eerste is. Knippen is één van mijn grootste passies en ik voel mij in de Zwarte Raaf dan ook als een vis in het water. Een goed gesprek tijdens een knipbeurt ga ik niet uit de weg en ik ben meestal ook wel in voor een geintje (of een imitatie op zijn tijd 😉 Persoonlijke aandacht en kwaliteit staan bij mij voorop en dat uit zich ook in mijn kapsels, tot aan het lijnenwerk aan toe.

Faden is mijn specialiteit en je kunt bij mij terecht voor zowel black- als Europees en Aziatisch haar.

Joe
Master barber
Ik ben nu 2,5 jaar werkzaam als barbier. Hiervoor was ik 11 jaar professioneel muzikant en erg creatief bezig, vanaf jongs af aan hou ik me bezig met aandacht voor details en probeer dingen zo perfect mogelijk af te leveren. Een aantal jaar geleden kreeg ik de kans om door Ronald de Bont opgeleid te worden en greep die kans met beide handen aan. Creativiteit, aandacht voor detail en het sociale aspect van het barbiersvak zijn mij op het lijf geschreven. Als barbier heb je een vertrouwensband met al je klanten en iemand blij en zelfverzekerd de deur uit zien gaan is het belangrijkste wat er is. Een goed bijpassend mannenkapsel waar iemand tussen 4a8 weken echt iets mee kan hoort daar bij. Of het nou om kort of lang haar gaat, bij de Zwarteraaf leveren wij altijd kwaliteit.

Jomaro
Barber
Ik heb gekozen voor dit vak als barbier omdat ik het tof vind om mensen blij te maken met een nieuw kapsel of nette baard. Ook vind ik het leuk dat geen dag het zelfde is daardoor blijft het ook leuk!
Ik werk nu sinds begin 2018 bij de Zwarte Raaf.
Ik heb gekozen om hier te gaan werken omdat ik het een hele toffe zaak vind, een goeie sfeer, goeie gasten en vooral kwaliteit van kapsels.

Ricardo v
Barber
Ik werk sinds Januari 2018 bij De Zwarte Raaf, de zaak waar ik eerst als klant kwam en voor mij een grote motivatie is geweest om het barbiersvak in te gaan. De sfeer, de collega’s, de kwaliteit en ruimte om te verbeteren hebben mij vanaf begin af aan al aangesproken. De klanten die ik in de stoel krijg en blij kan maken met een goede haircut, zorgen ervoor dat ik met plezier sta te knippen.

Thijs
Junior barber
altijd al van het creatieve gehouden en het omgaan met mensen. Ik knip sinds mijn 18de en ben begonnen bij de Zwarte Raaf met een stage via school. Na een jaar besloot ik dat ik intern wou worden opgeleid door Ronald de Bont. Dit hebben we waargemaakt en nu sta ik de jongens in de Raaf te versterken. Met als doel, jullie met een goed humeur en met een top kapsel weer de zaak uit uit te zien lopen.

Locaties De zwarte raaf

DE Zwarte Raaf Folkingestraat

Folkingestraat 25, 9711 JT Groningen

Tel. 050 785 1501

DE Zwarte Raaf Vismarkt

Vismarkt 6, 9711 KS Groningen

Tel. 050 820 0472

DE Zwarte Raaf Westersingel

Westersingel 9, 9718 CA Groningen

Tel. 050 313 10 32

Contact De zwarte raaf